En Uygun Araç Trafik Sigortası Nasıl Bulunur

Çağımız çıktı uygulayım bilimi çağı. bir zamanlar sadece maşa üstü bilgisayarlar kullanılırken bugün uslu telefonlar ve tabletler sayesinde istenilen her yerden ve matlup her an genel ağ kullanılabiliyor. elektronik beyin teknolojileri bu şekilde gelişirken yazılımlar da öteki taraftan gelişiyor.Sigorta şirketleri ve sigorta acenteleri artık kendi web siteleri üzerinden her muhtelif bilim paylaşımı yapabildikleri gibi, internet üzerinden online işlemler bile hayata geçirmeye başladılar.

İnternet üstünden yapılan online işlemler, hassaten güvenlik açısından ayrı bir konudur. ancak burada ele alacağımız bap daha iyi bilgi paylaşımı olacaktır. zira bilcümle sigorta şirketleri ve sigorta acentleri malik oldukları web siteler aracılığı ile tam sigortacılık ürünlerinin tanıtımını kolaylıkla yapabilmekte ve ihtiyaç sahiplerinin talepleri doğrultusunda kendileri ile seyretme geçebilmektedirler.

Bu zorunluluğa yaraşmak için sigorta şirketleri de, kendi web sitelerine, ıztırari yoğunluk sigortası primlerini hesaplamaya yönelik icraat koymuşlardır. Bu prim hesaplama ekranlarında, aracın zatî mi kullanıldığı yoksa ticari bir kayıt mı olduğu, aracın ne şekilde kullanıldığı ve trafiğe kayıtlı olduğu il ve kaymakamlık detayları girildiğinde, cümle en düşüt ve en koca alınabilecek poliçe primlerini göstermektedir.

Bu konum zorunlu trafik sigortaları açısından da böyledir. Bu yılın ocak ayında yürürlüğe giren yeni düzenlemelerle tamam sigorta şirketleri daha çok boydak tarifeye geçtiler. istem edecekleri poliçe primlerini kendileri belirleyecek ve hazine Müsteşarlığı’na yalnızca bilgi vereceklerdir. ancak hazine Müsteşarlığı, poliçe primlerinin sigorta şirketlerinin genel ağ sayfalarında duyurulması zorunluluğunu da getirmiştir. 

0 yorum: