Kasko Ücreti Hesaplama

Kasko Hesaplama
Yıllardır hayallerinizi süsleyen, çoğu insanın gıpta ile baktığı, sürmeye kıyamadığınız arabayı nihayet satın aldınız. O kadar dikkatli kullanıyorsunuz ki, arabanız bir yıl sonra dahi ilk günkü kadar temiz ve bakımlı görünüyor. Herşey o kadar güzel gidiyor ki, arabanızla seyir halindeyken adeta bulutların üstünde gidiyorsunuz. Derken bir gün sizin kontrolünüz dışında bir gelişme oluyor ve aracınız hasar görüyor. İşte böyle zor bir durumda çoğunlukla imdadınıza yetişen sigortakasko sigortası oluyor. Peki kasko sigortası hakkında ne kadar bilinçlisiniz? 2010 yılının ilk aylarında kasko ile ilgili bilgilerinizi tazelemek ve sizi olası bir kasko poliçe yenilemeişlemine hazırlamak istedik. Yazının sonundaki linke tıklayarak sizin için en uygun kasko teklifini alabilirsiniz.

Kasko Sigortası Nedir?
Kasko Sigortası, Türkiye sınırları dahilinde seyreden özel ve hafif ticari araçları (otomobil, minibus, kamyon, kamyonet) kasko sigortaları genel şartları dahilinde, gerek seyir gerekse park halindeyken karşılaşabileceği risklere karşı teminat altına alan oldukça geniş kapsamlı araç sigortasıdır.
Kasko Sigortası Yaptırmanın Avantajları Nelerdir?
Araba bedelinin enflasyon karşısında korunmasını
Kısmi hasarlarda eksiksiz hasar ödemesi
0 yaş otomobillerde ilk 1 yıl içinde pert hasarlarda ve hırsızlık hasarlarında yeni araç bedeline göre tazminat ödenmesini
Otomobillerde hasar sonrası primsiz değer artış işlemini
7/24 ücretsiz acil durumlarda tıbbi yardım hizmetleri
7/24 ücretsiz asistans yardım hizmeti
Radyo/teyp çalınması ve cam onarım hizmeti
Trafik kazası yaptıysanız, hukuki destek sağlanmasını
Otomobilinizde seyahat eden sürücü ve yolculara güvence olanağını
Kasko Sigortası Neleri Kapsıyor?
Çarpma, yanma, devrilme, çalınma gibi zararlar karşısında otomobilinizi güvence altına alıyor. Bunlara ilaveten; daha kapsamlı kasko sigorta poliçeleri size, aşağıda belirttiğimiz teminatları da ek olarak sunuyor;
Grev, lokavt, halk hareketleri, terör nedeniyle oluşan zararlar.
Deprem, yanardağ püskürmesi, sel ve su baskını sonucu oluşan zararlar. (Çoğunlukla bu hasarın bir bölümüne iştirak edebiliyor, böylece prim indirimi alabiliyorsunuz.)
Kurallara uygun olmadan başka bir otomobilin çekilmesi sırasında veya otomobilinizin yetkili olmayan kişiler tarafından çekilmesi sırasında oluşan zararlar.
Sigara ve benzeri maddelerin teması sonucu oluşan yangın dışındaki zararlar.

0 yorum: